Microblading

Microblading! Wat is dat?!

Microblading is een vorm van permanente make-up. Met een mesje worden haren in de opperhuid gepigmenteerd met de haargroei richting mee. (Indien nodig gebeurt dit onder lokale huidverdoving)

De microblading hairstroke techniek geeft een mooie natuurlijke look aan je wenkbrauwen. Tussen de bestaande haartjes worden haartjes in de huid getekend met kleurpigment. Hierdoor zien de wenkbrauwen er voller en strakker uit.

Bij het maken van een afspraak wordt een toestemmingsformulier, voor- en
nazorg instructies en de eventuele risico’s naar je e-mail verstuurd. Het toestemmingsformulier dient ingevuld meegenomen te worden naar de afspraak.

Bij de intake en het zetten van de microblading wordt eerst de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten en getekend. Als jij tevreden bent met de getekende vorm gaan wij samen de kleur bepalen. Bij het bepalen van de kleur wordt er rekening gehouden met de haarkleur en huidtint. Pas als je helemaal tevreden bent en akkoord gaat beginnen we met de microblading.

In totaal duurt de behandeling maximaal 2,5 uur. De behandeling bestaat uit vormbepaling, voortekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies en verzorgingscrème.

Na ongeveer 1 jaar wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van je huidtype en levensstijl. Veel zon en scrubben bijvoorbeeld kan ervoor zorgen dat de kleur sneller vervaagd.

Beauty By Deveney is gecertificeerd en heeft een vergunning voor het zetten van microblading. Op de volgende website kunt je dit vinden:
https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio